Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Josipović: “Nadam se da bismo izbore mogli završiti već 28.12.”

  fotografija(2)
  Predsjednički kandidat i aktualni hrvatski predsjednik Ivo Josipović danas je u Đakovu gdje se na korzu družio s građanima, a odgovorio je i na nekoliko novinarskih upita o dosadašnjem tijeku kampanje.
  “Kao prvo vrlo sam zadovoljan kampanjom, ankete pokazuju da sam vodeći kandidat i nadam se da bismo izbore mogli završiti već 28.12., a ako se to ne dogodi još ćemo dva tjedna imati kampanju i družiti se, raspravljati, nadam se, o programima, važnim pitanjima za Hrvatsku,” rekao je Josipović.
  Odgovarajući na pitanje o donacijama istaknuo je da je , kako kaže, sukladno zakonskim propisima predao financijsko izvješće.
  “Pomoć stranaka se prema zakonu ne smatra donacijom jer bi tada bile ograničene na onaj limit koji je za sve druge tvrtke, prema tome, to se posebno iskazuje i mi to iskazujemo sukladno zakonu, a već je najavljeno da će pomoć SDP-a biti oko 4 milijuna kuna,” konstatirao je Josipović.
  Jedno od pitanja se odnosilo i na donacije tvrtki, pa je novinare posebno zanimalo hoće li ga te donacije dovesti u zavisan položaj.
  “Nitko tko donira predsjedničkog kandidata, barem mene, koji ću biti predsjednik ne može i neće očekivati nikakvu posebnu korist od toga. Uostalom, to je i zakonska odredba koja je vrlo jasna,” zaključio je Josipović.
  Tijekom gostovanja u programu Radio Đakova predsjednički kandidat Ivo Josipović najavio je da će za Božić ići na misu te će posjetiti jednu manju kršćansku zajednicu, a završni dio kampanje mu je večerašnji skup u Osijeku.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog