Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Imenovani birački odbori

  Gradsko izborno povjerenstvo imenovalo je članove biračkih odbora za izbore za vijeća mjesnih odbora koji će se na području Grada Đakova održati 30. studenoga. Na području 15 mjesnih odbora 16 je biračkih odbora, pojašnjava predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Stanko Kuburić.
  “Svaki birački odbor ima šest članova, predsjednika i zamjenika odredilo je Gradsko izborno povjerenstvo, a ostala četiri člana političke stranke, odnosno pozicija je predložila dva člana, a opozicija dva. U skladu s njihovim prijedlozima Gradsko izborno povjerenstvo je
  imenovalo sve članove biračkih odbora kojih će biti 16”, pojašnjava predsjednik Kuburić.
  Birački odbori zaduženi su za zakonito, odnosno pravovaljano provođenje izbora, a za rad u 16 biračkih odbora imenovano je ukupno 96 članova koji će taj dan biti plaćeni. Sredstva se osiguravaju iz gradskog proračuna, no još je neizvjesno kolika će naknada biti.
  Predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Stanko Kuburić ocjenjuje da pripreme za predstojeće izbore za vijeća mjesnih odbora protječu prema uobičajenom planu, a za sljedeći tjedan najavljuje instruktivni sastanak sa članovima biračkih odbora.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog