Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U L. Varoši obnova vatrogasnog doma i rješavanje vodoopskrbe

  U Levanjskoj Varoši u tijeku je obnova vatrogasnog doma čiju sanaciju su za sredstva Ministarstva regionalnog razvoja nominirali Općina i DVD.
  “Dobili smo poticajne sredstva u iznosu od 319.000 kuna, a cijeli projekt vrijedan je oko 600.000 kuna. Osim prosotra za općinu i DVD, bit će i muzejski prostor”, pojašnjava načelnik Slavko Tidlač.
  Prema njegovim riječima, Levanjska Varoš je jedino mjesto u općini koje nema uređen društveni dom, a za sve aktivnosti koristila se dvorana Osnovne škole. Ove bi godine trebalo biti uređeno prizemlje, a cijeli objekt dogodine, najavljuje načelnik.
  Istodobno s tom investicijom, u tijeku je, kako ističe načelnik Tidlačka, i priprema za rješavanje problema vodoopskrbe u Slobodnoj Vlasti, Musiću i dijelu Levanjske Varoši. U tijeku je projektna dokumentacija, a radi se i na dokumentaciji za prečistač vode na crpilištu Breznica, što je i prioritet jer ta voda nije za piće.
  Nositelj tog projekta je Đakovački vodovod, a njegovim završetkom riješio bi se problem vodoopskrbe za oko 150 domaćinstava u Slobodnoj Vlasti i Musiću, nakon čega bi se išlo i prema Majru, a traži se rješenje i za Paučje i Milinac, pojašanjava načelnik Općine Levanjska Varoš.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog