Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nesvakidašnji svatovi: Na vjenčanje se dovezli biciklima!

  Prolaznici koji su se zatekli u subotu malo prije 19 sati na gradskom korzu, imali su prigodu vidjeti neobične svatove. Umjesto grandioznih limuzina i velike povorke koja ih prati, mladenci IVANA GRIZAK i MARKO JAKŠIĆ odlučili su se za skromno i nesvakidašnje vjenčanje. Pred gradsku vijećnicu, u kojoj su pred matičarkom izrekli svoje sudbonosno “DA”, dovezli su se – na biciklima! Mala, ali vesela kolona zajedno s kumovima “pedalirala” je od kuće u Pavićevoj ulici do gradske vijećnice…
  vesna1
   

   

   

   

   

  – Na ovu ideju došla je moja buduća supruga. Sjajna zamisao i ostao sam paf! Što je najveća fora, mi smo svatove napravili vrlo skromno, sve zajedno koštat će nas oko tri tisuće kuna, kaže Marko.
  Ivana napominje kako su zvali samo najužu rodbinu, roditelje i kumove.
  – Slavili smo kod kuće, a nakon vjenčanja idemo na večeru u Sokak, kaže Ivana koja još studira, dok Marko već radi vani.
  vesna4

   

   

   

   

   

   

  – Iako imam novaca i mogao sam napraviti skupe svatove smatrao sam kako u današnje vrijeme nema smisla trošiti novac na takav način, poručio je mladoženja.
  vesna2

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Ivani je 22 godine, a Marku 31 godina, oboje su Đakovčani, a svojim su neobičnim svatovima priredili pravu atrakciju i oduševljenje slučajnoj publici.
  Foto: Maja Muškić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog