Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Mirko nije zaboravljen”

  Koncertom pod nazivom “Tamburaši, samo svirajte”, brojni Đakovčani, ali i izvođači, prisjetili su se sinoć našeg kolege Mirka Kladarića koji je preminuo prije 14 godina.
  Glazbeno druženje u punom Hrvatskom domu organizirano njemu u čast počelo je kratkim filmskim prilogom o njegovu svestranom radu, ljubavi prema gradu, ali i slušateljima Radio Đakova s kojima se godinama družio u eteru.
  Osim tamburaša, ali i drugih izvođača i kolega s kojima je radio, Mirka se prisjetio i zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić istaknuvši da posjeta u Hrvatskom domu govori da Mirko nije zaboravljen.
  “Mirko je bio “mali, veliki čovjek”, osoba koja je neumornim djelovanjem zadužila svoj grad”, provlačilo se tijekom cijelog programa koji je inicirala Mara Živković, a organizaciju potpomogao Grad i brojni sponzori.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA U sinoćnjem programu, čiji inicijator je Mara Živković, nastupili su: Dječja skupina KUD-a Sklad, Kešinački mališani, Matea Matković i Tamburaški sastav Strossmayer, Kadenca, Igor Delač, Pjevačka skupina Certissa, Sanja i Grega band, Izvor, Bećarine, Garavi, Cecilija, Đakovčanke, Šokci i Kristali, a program su vodili Vesna Kaselj, Željka Boras-Šimić i Mato Ručević.

  Foto: Željko Vurm

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog