Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ljetna škola Crvenog križa

  U Orahovici je danas počela 11. Ljetna škola Crvenog križa čiji organizator je Crveni križ Osječko-baranjske županije. Među polaznicima je i 15 članova Mladeži đakovačkog Crvenog križa, doznajemo od Đure Brataljennovića, ravnatelja Gradskog društva.
  To su mladi iz Širokog Polja, Đakova, Budrovaca, Selaca, Satnice Đakovačke koji su sudjelovali u dosadašnjim akcijama Crvenog križa i već su se dokazali svojim odgovornim humanitarnim radom, ističe Brataljenović. Tijekom desetodnevne škole proći će edukaciju kroz nekoliko područja; prevencije ovisnosti i programa odgovornog spolnog ponašanja, prve pomoći, prevencije trgovanja ljudima i program sigurnog ponašanja na internetu, realistični prikaz ozljeda, djelovanje u katastrofama, program diseminacije znanja o Crvenom križu i međunarodnom humanitarnom pravu.
  Polaznici Ljetne škole mladeži Crvenog križa imat će i zanimljive predavače među kojima je ove godine i Mato Arlović, sudac Ustavnog suda koji će im govoriti o međunarodnom humanitarnom pravu.
  Osim mladih aktivista Crvenog križa iz cijele Hrvatske, među dvjestotinjak polaznika Ljetne škole su i gosti iz BiH, Srbije i Crne Gore.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog