Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici SSŠ “A. Horvata” u Tomislavgradu

  U sklopu projekata međunarodne suradnje učenici Srednje strukovne škole Antuna Horvata  ovoga će vikenda posjetiti Srednju strukovnu školu iz Tomislavgrada.  Učenici i nastavnici će za domaćine izvesti prigodan kulturno-umjetnički program posvećen 100. obljetnici smrti Antuna Gustava Matoša i 150. obljetnici smrti đakovačkog književnika Luke Botića, a domaćinima će uručiti i prigodan poklon – portret Matoša i Botića, rad akademske slikarice Patricije Drenjančević.
  Domaćini iz Srednje strukovne škole Tomislavgrad pripremili su također prigodan program za svoje goste, kao i obilazak najvažnijih znamenitosti u Tomislavgradu i Hercegovini.
  Do kraja nastavne godine učenici i nastavnici iz Tomislavgrada posjetit će Đakovo, najvjerojatnije u vrijeme obilježavanja 775. godišnjice Đakova, kada će biti potpisan sporazum o suradnji Đakova i Tomislavgrada.
  Projekt suradnje đakovačke i tomislavgradske škole financiran je iz sredstava Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, a pokrovitelji su Grad Đakovo i Općina Tomislavgrad.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog