Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Šimić: Ostavljam stabilnu tvrtku

  Na čelu Skupštine Komunalnog poduzeća Univerzal, koja je danas zasjedala, ostaje gradonačelnik Zoran Vinković, a u Nadzorni odbor imenovani su Goran Soldo, Jasenko Ivanetić, Florijan Eberhardt, Božo Teskera. Naknada predsjedniku NO je 900 kuna, a članovima 700 kn.
  Skupština je danas razmotrila poslovanje Univerzala u prošloj godini koja je, kako pojašnjava direktor Šimić, i pored teških uvjeta, završena pozitivnim rezultatom.
  Skupština Univerzala donijela je i odluku o doregistraciji kako bi ta tvrtka, u skladu s nedavnom odlukom Gradskog vijeća, mogla preuzeti gospodarenje gradskim bazenom.
  Univerzal, prema riječima direktora Ćike Šimića, spremno dočekuje i druge promjene koje su se u međuvremenu dogodile, posebno kada je riječ o novom modelu gospodarenja otpadom. No, to sve, kako najavljuje direktor, iziskuje i nova ulaganja, pa je realno očekivati i više cijene usluga. S tim u vezi i direktor Šimić smatra da je buduća realna cijena odvoza otpada od 75 do 90 kuna, kao što je to jučer najavio gradonačelnik Zoran Vinković.
  S obzirom na njegov skori odlazak u mirovinu, Šimić kaže da tvrtku ostavlja u stabilnom stanju, no, ne zna tko će ga naslijediti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog