Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nogometni kamp HNS-a u Budrovcima

  Nogometni klub Slavonija iz Budrovaca u srijedu i četvrtak bit će domaćin pilot projektu pod nazivom Nacionali razvojni kamp kojega organizira Hrvatski nogometni savez, a okupit će edukatore, trenere i dječake rođene 2003. i 2002. godine, najavio je na konferenicji za novinare direktor Tomislav Vuković. Izrazio je zahvalnost gradu, odnosno gradonačelniku Zoranu Vinkoviću za dosadašnja ulaganja u klub kojima su stvoreni preduvjeti za održavanje kampa, a pohvalio je i ambicioznu upravu kluba.
  Gradonačelnik Zoran Vinković najavio je daljnja ulaganja u sportsku infrastrukturu u prigradskim naseljima, te izrazio nadu da to neće biti posljednji kamp HNS-a koji će se realizirati u Đakovu.
  Kroz kamp će, kako je pojasnio Josip Bogdanović, trener i edukator, proći 30 djece 2002. godište i isto toliko djece 2003. godište s područja Đakovštine, ali i iz Vukovarsko srijemske županije, a kamp će se održati 6 puta godišnje za te dvije generacije, te isto toliko za generacije 2000./2001. Na taj način HNS će pratiti napredovanje mladih i talentiranih dječaka od najranije dobi, a ne od 15. godine, kao što je to bilo dosad. pojasnio je Bogdanovic
  Nogometni klub Slavonija svojim dosadašnjim aktivnostima pokazao je da je na zdravim nogama i ima ambicija plasirati se u viši rang, konstatirao je potpredsjednik Ivica Zetović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog