Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na 5. Dječjoj olimpijadi 500 sudionika

  Oko 500 djece sudjelovat će u programu 5. Dječje olimpijade, koja će se u subotu održati u Gradskoj nastavno sportskoj dvorani pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića i gradonačelnika Zorana Vinkovića, najavila je na konferenciji za novinare Organizacijskog odbora Anka Ćuri. U programu će nastupiti polaznici svih vrtića, a osim natjecateljskog dijela, predviđen je i zanimljiv zabavni program.
  U natjecateljskom dijelu sudjelovat će 148 polaznika u 6 ekipa, a osim popularizacije sporta, cilj je i razvijanje natjecateljskog duha, naglasio je Pavo Lucić.
  Iz Gradskog vrtića u sportskom dijelu programa sudjelovat će stotinu djece, najavila je ravnateljica Gordana Stjepanović istaknuvši i humanitarni karakter Dječje olimpijade.
  Za boje Dječjeg vrtića Zvrk Ankice Miller borit će se svi predškolci, a u tom vrtiću posebno ističu odgojnu ulogu Olimpijade.
  I u vrtiću Sunčev sjaj Nazaret podržavaju ideju Dječje olimpijade, najavljuju sudjelovanje 26 djece, a odgojiteljica Stanislava Marušić posebno upozorava na činjenicu da djeca sve više vremena provode ispred računala i malih ekrana.
  Ovogodišnja 5. Dječja olimpijada, kako ističu organizatori, bit će i u znaku borbe protiv nasilja među djecom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog