Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Poziv đakovačkim kulturnjacima

  S početkom 2014. službeno je započeo novi program Europske unije pod nazivom Kreativna Europa, koji je prošlog tjedna, uz nazočnost i predstavnika Grada Đakova, predstavljen u Muzeju Mimara, izvijestio je Ured gradonačelnika. Tim programom će se u sljedećih šest godina za kulturne programe u EU izdvojiti 1,4 milijardi kuna, a Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu Europske komisije je objavila natječaje za potprograme Kultura i MEDIA koji su dio jedinstvenog programa Europske unije pod nazivom Kreativna Europa kojeg je Europski parlament usvojio prošle godine.
  Potprogram Kultura koordinirat će za to zadužen Desk Kreativne Europe u Ministarstvu kulture, a potprogram MEDIA Desk Kreativne Europe pri Hrvatskom audiovizualnom centru.
  Na službenim stranicama programa Kreativna Europa mogu se naći natječaji i prijavnice za oba potprograma, pa Ured gradonačelnika poziva sve đakovačke kulturne institucije, udruge, umjetnike i kulturne djelatnike da apliciraju na natječaj i na taj način potpomognu razvoju đakovačke i hrvatske kulture u cjelini.
  Grad Đakovo će, navodi se u priopćenju, poduprijeti sve kvalitetne prijedloge i inicijative i pomagati ih u skladu sa svojim mogućnostima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog