Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Traže imena srpskih pilota ubojica

  Nezadovoljni izostankom adekvatne reakcije na njihov zahtjev za procesuiranje odgovornih za stradanje 23 đakovačke civilne žrtve Domovinskog rata, članovi Udruge civilnih žrtava Domovinskog rata Đakovštine obratili su se javnosti priopćenjem u kojem podsjećaju da su se dosad već tri puta obraćali Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Srbiji od kojega su tražili pomoć u pronalaženju odgovornih pilota za te zločine.
  Osim hrvatskom Veleposlanstvu, Udruga se obratila i srpskom Tužilatšvu za ratne zločine i tamošnjem Ministarstvu obrane i očekuju njihov odgovor, a cilj obraćanja javnosti je podsjećanje na stanje predmeta vezanih uz ratne zločine počinjene u Đakovu i okolici.
  Isto tako, očekuje se podrška Hrvatske vlade koja bi, kako ističe predsjednica Marijana Adrić, trebala stati iza svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata i građana koji su branili državu i dali život za nju.
  Također se navodi da je Udruga civilnih žrtava Domovinskog rata Đakovštine zainteresirana za što hitnije donošenje Zakona o civilnim žrtvama, a izražena je i spremnost za sudjelovanje u izradi takvog zakona čije donošenje najavljuje Ministarstvo branitelja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog