Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Toplo vrijeme prepolovilo potrošnju plina

  Neuobičajeno toplo vrijeme za ovo doba godine utjecalo je na smanjenu potrošnju plina, posebno unazad nekoliko dana, doznajemo od Davora Guttterta, direktora Sektora za opskrbu osječkog HEP plina.
  “Dakle, ove temperature koje su izuzetno visoke za ovo doba godine gotovo su prepolovile potrošnju plina u zadnjih tjedan dana. Jako se smanjila potrošnja plina što je dobro za krajnje kupce, ali nije dobro za HEP plin”, pojašnjava Guttert.
  HEP plin je ovih dana uputio pismo potrošačima kojim ih obavještava o promjenama u obračunu, odnosno o 12 novih tarifnih modela u koje se svrstavaju potrošači. Za krajnje potrošače to neće izazvati veće promjene, tvrdi Guttert.
  “Tarifna stavka 1, koja se odnosi na isporučene količine plina, uvećana je za oko 5 lipa, dok je tarifna stavka 2, fiksna mjesečna naknada, smanjena za 3,5 kuna i u ukupnom iznosu krajnji kupci će plaćati otprilike jednaku, ili samo nešto malo veću cijenu plina, a neki čak i manju cijenu, u ovisnosti u koji su tarifni model svrstani”, zaključuje Guttert.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog