Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bečki božićno-novogodišnji ugođaj

  U dupkom punoj samostanskoj crkvi sinoć je održan božićno-novogodišnji koncert na kojem su nastupili Zbor Magnificat pod ravnanjem sestre Svjetlane Paljušević, orkestar đakovačkog DVD-a, pojačan gostima iz Osijeka, pod ravnanjem Tomislava Kruljca i Mješoviti katedralni zbor pod ravnanjem maestra Ive Andrića.
  Bio je to još jedan u nizu glazbenih događaja kojim je obilježeno ovo blagdansko vrijeme, a koji je publika zdušno pozdravila, posebno njegov završetak koji je bar zakratko donio i ugođaj novogodišnjeg koncerta iz Beča.
  Inicijator koncerta je Tomislav Kruljac koji je izrazio zadovoljstvo činjenicom što se koncert održava već treću godinu, a izvođači su, kaže, posebno zadovoljni odazivom publike.
  “Drago nam je što možemo pokazati ono što radimo tijekom godine, a na ovaj način pokušavamo približiti rad kulturno umjetničkih amatera i pokazati da je razina kulture na pristojnoj razini i da po tome ne odskačemo od srednjoeuropskih okvira”, sublimirao svoje dojmove nakon sinoćnjeg vrlo uspjelog koncerta Kruljac

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog