Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Poribljavanje Jošave i Mlinca

  josavaU sklopu poribljavanja Jošave i Mlinca članovi Zajednice športsko ribolovnih udruga u ta su jezera pustili ukupno 2,2 tone konzumnog šarana, doznajemo od predsjednika Tihomira Novkovića.
  Zajednica Športskih ribolovnih udruga ima ozbiljne planove, a predsjednik Novković posebno ističe projekt ribolovnog turizma, čija papirologija je pri kraju. Tim projektom, kako ističe, privukli bi se brojni turisti, odnosno ljubitelji ribolova u Đakovštinu. Već sada ih podosta dolazi, no za ozbiljniji iskorak, posebno za privlačenje onih iz inozemstva, nužno osmisliti i realizirati zanimljive projekte, dodaje Novković.
  Zajednica đakovačkih ribolovaca najveća je udruga u gradu i stoga joj je stalo da do njezinih članova, ali i šire javnosti, dođu prave informacije o svim aktivnostima. U tom kontekstu najavljuje se i stalna emisija u programu Radio Đakova, koja bi se bavila problematikom ribolovaca.
  Već sutra na Jošavi počinje Treće kolo Hrvatske šaranaške lige u kojoj sudjeluje 15 ekipa iz svih dijelova Hrvatske, a natjecanje traje do nedjelje u podne. Upravo zbog toga dio jezera, odnosno od željezničkog mosta do bagremika sa đakovačke i viškovačke strane , bit će zatvoren za ribiče. Posjetitelji su dobro došli, ističe predsjednik Zajednice

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog