Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković uzvraća na optužbe

  vinkovic o HDZ-ovu lupetanju“Ne čudi nervoza koja je zavladala u HDZ-u i satelitskim mu strankama jer to je već viđeno mnogo puta do sada. Naime, kada shvate da su izbori izgubljeni tada počinju s blaćenjem ne birajući sredstva. Objavljuju se priopćenja, izriču se laži, podmetanja postaju dio đakovačke svakodnevice”, navodi u svom odgovoru gradonačelnik Zoran Vinković ističući da uz to pojedinci komentiraju nepravomoćne sudske presude i postupke u tijeku.
  S tim u vezi Vinković si, kako kaže, uzima za pravo “podsjetiti sve Đakovčanke i Đakovčane, da se u ovom trenutku na optuženičkoj klupi nalaze bivši predsjednik i premijer iz HDZ-a, a što je najvažnije na optuženičkoj klupi nalazi se i čitava stranka”.
  “S druge strane, đakovački HDZ i satelitske strančice podsjećam da je predsjednik gradskog ogranka HDZ-a izgubio sudski postupak protiv Grada Đakova i da je u gradski proračun dužan uplatiti više od 500 tisuća kuna. HDZ i njegovo đakovačko vodstvo više bi pomoglo ovom gradu kada bi si stranačkog predsjednika privolilo na uplatu tog iznosa, koji se iz dana u dan uvećava na ime zateznih kamata, a taj iznos bio bi dostatan za financiranje rada brojnih udruga u Gradu, sportskih klubova, bio bi dostatan za isplatu božićnice i uskrsnice umirovljenicima, bio bi dostatan za uređenje nogostupa u nekoliko gradskih ulica”, zaključuje Vinković.

  Blog