Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Stigli glasački listići!

  lokalni izboriPripreme za nedjeljne lokalne izbore u punom su jeku. Glasački listići su već stigli, doznajemo od Ante Rašića, predsjednika Županijskog izbornog povjerenstva, koje je nadležno za provođenje izbora na ukupno 428 biračkih mjesta na području Osječko-baranjske županije. “Manjih problema ima, ali ih rješavamo”, kaže Rašić najavljujući instruktivne sastanke sa članovima biračkih odbora na kojima će dobiti sve potrebne informacije.
  Danas će se instruktivni sastanak održati sa članovima biračkih odbora zaduženih za pravovaljano provođenje izbora na 37 biračkih mjesta na području grada Đakova, za što je angažirano ukupno 370 osoba, od kojih su samo 74 nestranačke, a to su predsjednik i zamjenik predsjednika biračkog odbora, dok su sve ostale članove predložile stranke.
  S obzirom da se rad u biračkom odboru plaća, bilo je u nekim sredinama određenih pritužbi na izbor članova, odnosno da su predloženi ljudi sa strane, a ne domaći koji su ionako bez posla.
  “Županijsko izborno povjerenstvo nije imalo velikog utjecaja na izbor članova biračkih odbora, a što se tiče nezaposlenih, to nije dovoljno da bi netko bio član biračkog odbora. Presudno je da takva osoba ima iskustva u radu na izborima, odnosno da zna, hoće i može odgovoriti zadacima oko izbora”, pojašnjava predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva Anto Rašić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog