Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Selčani ogorčeni nebrigom, tvrdi Sanja Katić

  laburisti o poslu za mladeMještani Selaca Đakovačkih ogorčeni su dosadašnjom nebrigom za to prigradsko naselje, tvrdi u današnjem priopćenju gradonačelnička kandidatkinja đakovačkih Hrvatskih laburista Sanja Katić.
  ” Zatvaranje obližnje „Đakovčanke“ , u kojoj su mnogi mještani radili i ukidanje poštanskog ureda je prelilo čašu i sada mladost i sirotinja srednjih godina besciljno traži posao, a stari i bolesni umirovljenici moraju plaćati prijevoz i izgubiti pola dana da bi se domogli jadne mirovine i nekako preživjeli u općoj neimaštini”, navodi u svom priopćenju Katić. .
  Podsjećajući na mogućnosti koje daju sredstva predpristupnih fondova gradonačelnička kandidatkinja laburista ističe da Grad Đakovo nije izvukao niti jednu kunu tih sredstava.
  “Dok slušamo o milijunima eura što su povukle druge općine, naš grad nije izvukao niti jednu jedinu kunu. Gradonačelnik se diči da je grad „aplicirao“ –, odnosno samo se prijavio na natječaj, za upitno koliko projekata, ali niti jednu lipu grad nije uprihodovao iz EU fondova. Krajnje je vrijeme da grad uposli stručnjake koji znaju riješiti enigmu predpristupnih fondova. Takvi stručnjaci postoje i koštaju, ali na žalost, izgleda da u gradskoj upravi nemamo niti jednog”, zaključuje Sanja Katić.

  Blog