Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Počinje rat za svaki glas”

  Rezultati za gradonacelnikaS 85 glasova prednosti Jasenko Ivanetić, gradonačelnički kandidat HDZ-ove koalicije ulazi u drugi krug gradonačelničkih izbora, a protukandidat mu je dosadašnji HDSSB-ov gradonačelnik Zoran Vinković.
  Ivanetić je dobio 32,35, a Vinković 31,36 posto glasova i, kako je izjavio sinoć u našem programu, najavljuje “rat za Đakovo, rat za Slavoniju i Hrvatsku”.
  “Bio sam izuzetno blag i kulturan u kampanji i možda je to i utjecalo na odaziv, počinje rat za svaki glas”, izjavio je sinoć u programu našeg radija Vinkovć.
  “Ovi lokalni izbori pokazali su da Đakovo ćeli promjenu, dosta je bilo izolacije, grada otoka i svađe”, izjavio je u izbornoj noći Jasenko Ivanetić najavljujući nastavak kampanje, ali u znaku kompromisa i tolerancije, te poziva sve na “zajendički rad za bolje Đakovo i budućnost”.
  Treći po osvojenim glasovima bio je SDP-ov Josip Matkov s 15,13 posto glasova.
  Odaziv u gradu Đakovu je bio 45,7 posto glasova, a nevažećioh listića je 228, odnosno 2,13 posto.

  U utrci za Gradsko vijeće najviše glasova osvojila je lista HDZ-ove koalicije 32,17 posto, odnosno 8 vijećničkih mjesta, HDSSB 27,43 posto ili šest vijećnika, SDP-ova koalicija dobila je 16,75 posto glasova odnosno 4 vijećnika, Hrvatski laburisti 8,78 ili dva vijećnika, a s jednim vijećničkim mjestom politički život izborila je i Hrvatska narodna stranka koja je dobila 6,97 posto glasova.

  Blog