Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Soldo: “Prodaja nacionalne imovine radi opstanka na vlasti”

  “Najava Kukuriku vlade o prodaji Croatia osiguranja, HPB-a i Hrvatskih autocesta jednokratni je pokušaj kupovanja socijalnog mira i krpanja rupe u proračunu nakon neuspjelog i dugo najavljivanog tsunamija investicija javnih poduzeća”, tvrdi u priopćenju Goran Soldo, tajnik HDZ-ova Nacionalnog odbora za gospodarstvo.
  Umjesto najavljivanih investicija, Hrvatsku pritišće galopirajuća nezaposlenost, tvrdi Soldo uz konstataciju da je “svakodnevna porezna presija bez ikakve razvojne strategije uništila gospodarsku aktivnost i dovela proračun u velike probleme.
  Prodaja tvrtki koje predstavljaju nacionalno blago, čija se godišnja dobit mjeri u stotinama milijuna kuna i koja Hrvatskoj mogu donijeti dugoročnu korist, za Soldu je “kolateralna žrtva neispunjenih obećanja Plana 21, ali i Vladino kratkoročno rješenje priljeva gotovog novca za opstanak na vlasti”.
  Umjesto da osnaži te domaće tvrtke, Vlada ih namjerava prodati, zamjeraju iz HDZ-a upućujući apel vladajućima da odustanu od rasprodaje hrvatskog blaga i nacionalne imovine.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog