Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sanja Katić upozorava: “Krov škole još uvijek pokriven kancerogenim salonit pločama”

  Osnovna skola Josipa Antuna Colnica“Horor panorama u naselju Sjever” naziv je priopćenja gradonačelničke kandidatkinje đakovačkih Hrvatskih laburista Sanje Katić koja izražava svoje čuđenje zbog činjenice da je Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića koju je, kako kaže, posjetila nakon uzastopnih poziva i apela roditelja učenika, pokrivena kancerogenim azbestnim, odnosno salonit pločama.
  “Je li moguće da Osječko-baranjska županija nema sredstava da se krovište tog, po zdravlje opasnog, objekta renovira ili su veze gradonačelnika sa županijom na sve tanjem koncu”, pita se gradonačelnička kandidatkinja đakovačkih laburista. Pozivajući se na pouzdane izvore, ističe da je ravnatelj škole uputio brojne dopise na svim razinama da se krov sagrađen 1981. godine promijeni, ali da nema razumijevanja, odnosno novca, kao niti političke volje da se taj problem riješi.
  “Treba li čekati da djeca počnu oboljevati, zašto o tome nitko do sada javno nije digao glas, zašto se milijunski iznosi u našem gradu i županiji troše na predizborna ukršavanja i otvorenja ulica s novim slojem asfalta, a za zdravlje djece nema novca”, pita Sanja Katić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog