Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Noć knjige” i u knjižnici Srednje strukovne škole Antuna Horvata

  Školska knjižnica Srednje strukovne škole Antuna Horvata jedna je od 39 školskih knjižnica koje će se uključiti u manifestaciju “Noć knjige” koja se održava danas povodom Svjetskog dan knjige i autorskih prava.
  Učenici i profesori te škole Noć knjige obilježit će prigodnim programom pod nazivom “Večer zavičajne poezije” koji će se održati od 18 do 20 sati. Učenici će interpretirati zavičajnu liriku slavonskih pjesnika, a gosti, pjesnici iz đakovačke Udruge Riječ ravnice, čitat će svoja pjesnička ostvarenja sa zavičajnom tematikom. Program će, kako ističe voditeljica knjižnice Henrieta Matković, upotpuniti uglazbljeni stihovi u izvedbi školskih tamburaša.
  U knjižnici će se također moći pogledati izložba zavičajne lirike, ali i kušati tradicionalni šokački kolači koje će pripremiti učenici prehrambene struke. Osim toga, izrađivat će se straničnici (bookmarkeri) sa zavičajnom poezijom, a za sve učenike koji su zaboravili na rok vraćanja posuđenih knjiga dobra je vijest da se danas neće naplaćivati zakasnina.
  Noć knjige održat će se u više od 100 gradova i mjesta diljem Hrvatske. Program će se odvijati u 174 knjižnice te u 50-ak knjižara i ostalih prostora koje su za svoje posjetitelje priredile bogat i raznovrstan prigodni program.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog