Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HNS-ova koalicija predala kandidaturu

  HNS predao kandidaturuUoči predaje kandidature za predstojeće lokalne izbore čelnici Koalicije HNS-a, Demokratske stranke Slavonske ravnice i Akcije slavonsko-baranjskih umirovljenika održali su konferenciju za novinare na kojoj je gradonačelnički kandidat Ivica Mandić najavio afirmativnu kampanju, te da će u središtu biti gospodarstvo, poduzetništvo i nova radna mjesta.
  “Svakako želimo vratiti rodilište u grad, poboljšati standard u dječjim vrtićima, djeci u starijoj grupi omogućiti besplatnu nastavu engleskog jezika, da grad prednjači u zaštiti okoliša, ustanoviti stanje u gradskim poduzećima i dogovoriti kako dalje”, istaknuo je Mandić naglasivši i razvoj prigradskih naselja, ali i druge segmente.
  Zajednički nastup s HNS-om dogradonačelnički kandidat Ivan Miholjek obrazložio je projektima za Đakovo za čiju realizaciju se očekuje pomoć ministra gospodarstva, a Stjepan Fekete pojasnio je da je za koaliciju bilo presudno to što je od 8 zahtjeva Akcije slavonsko-baranjskim umirovljenika HNS prihvatio sedam.
  Od 21 kandidata s liste te koalicije za Gradsko vijeće, kako je naglasila Ankica Mandić, direktorica Izbornog stožera, 15 je kandidata HNS-a, a među njima je 40 psoto žena, starosna dob je 37 godina, a onih s visokom stručnom spremom je 13. Prikupljeno je i 270 potpisa za kandidaturu, naglasila je direktorica Izbornog stožera HNS-a.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog