Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dekan KBF-a: “Ovo je poraz za cijelu akademsku zajednicu”

  Iako upozorava na presumpciju nevinosti, profesor Pero Aračić, dekan Katoličkog bogoslovnog fakulteta i član Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, užasnut je aferom oko kupovine ispita na Ekonomskom fakultetu.
  Vodstvo fakulteta, ali i Sveučilišta moralo je ranije povesti računa o glasinama i pričama koje su se pojavljivale o tome, ističe profesor Aračić.
  “Ovo jest poraz za cijelu akademsku zajednicu, posebice za dotični fakultet. Doista, svakom od nas profesora, ukoliko se u tako nešto upusti, nije mjesto u formiranju i odgajanju novih generacija. Ukoliko mi doista trgujemo ljudskim znanjem i formacijom i odgojem za poštenje, onda doista deformiramo i uništavamo zajednicu za njenu budućnost”, pojašnjava profesor Aračić.
  “Ne može prosvjetni djelatnik na bilo kojoj razini formirati buduće generacije ukoliko ima neetičan i nemoralan pristup u prenošenju znanja i odgoju za vrednote koje su potrebne društvu”, kategoričan je dekan đakovačkog KBF-a.
  Izostanak službenih reakcija osječke akademske zajednice profesor Aračić objašnjava dijelom i zatečenošću svim tim zbivanjima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog