Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Korzo u znaku narcisa i maslinovih grančica

  Korzo je danas u znaku narcisa i maslinovih grančica.
  Đakovačka Udruga žena protiv raka “Roseta” pridružila se akciji “Darujmo ružičasti život” u sklopu koje se održava Dan narcisa. Tim povodom članice Rosete, uz prodaju narcica, dijele i edukativne letke, a prihod je namijenjen oboljelim ženama u potrebi.

  Društvo dijabetičara danas do 12 sati provodi akciju mjerenja šećera i podjele maslinovih grančica.

  U velikoj dvorani Župe Svih svetih u 19 sati bit će otvorena uskrsna izložba dječjih likovnih i literarnih radova, te prodajna izložba uskrsnih ukrasa. Prihod je namijenjen misijama, a organizatori su Misijska i Obiteljska skupina Župe Svih svetih.

  Članice Ženske inicijative HNS-a na korzu dijele masilnove grančice, a dobrovoljne priloge donirat će obiteljima u potrebi.
  Maslinove grančice na korzu dijele i članovi Akcije slavonsko-baranjskih umirovljenika, a Mladi HDSSB-a maslinove grančice dijelit će sutra.

  Društvo Naša djeca i Grad Đakovo organiziraju na parkiralištu iza župne crkve Svih svetih “Uskrsnu bajku” – veselo proljetno druženje za najmlađe i članove njihovih obitelji. Program traje do 13počinje u 10 sati, a mališane očekuju likovne radionice vožnja vlakićem, kostimirani i živi zečići, zabavne igre s pisanicama, te drugi sadržaji.

  Šestu godinu za redom Izvorna pjevačka skupina “Semeljačke snaše” organizira u Semeljcima manifestaciju “Što se jelo u korizmi – mrsno i nemrsno…” Početak je u 17 sati, a program se održava u semeljačkom Domu kulture.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog