Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Još uvijek neravnopravne!

  Međunarodni je dan žena – dan kojim se afirmira ravnopravnost žena u društvu što je i dalje, i pored svih dosadašnjih dostignuća, značajan društveni problem. Naime, čak i u onim najrazvijenijim društvima, žena je i dalje diskriminirana, bilo kroz manju zastupljenost u politici i na istaknutim javnim pozicijama, bilo da je potplaćena u odnosu na muškarce. Ukazuje na to i đakovački gradonačelnik Zoran Vinković u prigodnoj čestitki upućenoj ženama.
  A kako bi ukazale na položaj žene u društvu članice Ženske inicijative HNS-a danas su na korzu dijelile prigodne letke s pozivom ženama da se kandidiraju na predstojećim izborima, dok su njihove kolege dijelile ruže.
  Istodobno, Međunarodni dan žena Đakovčankama je na korzu čestitao i gradonačelnički kandidat SDP-a, HSU-a i Zelene liste Josip Matkov, a Forum žena SDP-a i HSU večeras organiziraju i prigodno druženje za žene u Croatia-turistu.
  Čestitku Đakovčankama za Dan žena, uz proljetno cvijeće, na korzu su uputili i laburisti.
  Dan žena čestitao je i gradonačelnički kandidat HDZ-a, HSS-a i SU-a Jasenko Ivanetić.
  Čestitke ženama stižu i iz Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević čiji su članovi proveli akciju pod nazivom “Žene su stup obitelji – budimo štit ženama“. Starčevićanci su Dan žena obilježili dijeljenjem cvijeća i prigodnih unikatnih čestitki koje su izradili članovi stranke.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog