Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pobjede Đakovčana u “Noći gladijatora”

  Protekle subote Beli Manastir je bio domaćin velikog borilačkog spektakla pod nazivom „Noć gladijatora“.Pred prepunom gradskom dvoranom, borci nekoliko slavonskih borilačkih klubova odmjerili su snage u boksu, kickboxu, K-1 i slobodnoj borbi (MMA).
  Boje Đakova branili su borci Kluba tajlandskog boksa „Blitz“, koji su ubilježili sve pobjede. Prva je u ring ušla četrnaestogodišnja Adriana Vuković, koja je u K-1 meču jednoglasnom odlukom sudaca uvjerljivo svladala izvrsnu Vinkovčanku Idu Balen.
  Po K-1 pravilima, pobjede su ubilježili i Andrej Kedveš tehničkim nokautom, te Petar Jaman sudačkom odlukom, oba protiv boraca iz Slavonskog Broda.
  U najzanimljivijoj borbi večeri, po MMA pravilima, svojim prvim nastupom brojne navijače iz Đakova oduševio Tihomir Ljubičić, koji je protiv znatno iskusnijeg borca iz Otoka zabilježio uvjerljivu pobjedu, dominirajući tehnikama borbe u parteru.
  Ovim nastupom Đakovčani su još jednom prezentirali kvalitetan rad u klubu, a ovo je ujedno bila dobra provjera pred nadolazeće Svjetsko juniorsko prvenstvo u tajlandskom boksu, koje se održava sljedećeg mjeseca u Turskoj, gdje s reprezentacijom Hrvatske putuje i đakovački borac Andrej Kedveš.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog