Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Matkov u Piškorevcima, Ivanetić u Đurđancima i Perkovcima, a Katić o njihovim obećanjima

  Koalicija SDP-a, HSU-a i Zelene liste u Piškorevcima je predstavila Strategiju za pametan, održiv i uključiv rast i razvoj grada Đakova i svih prigradskih naselja s posebnom naglaskom na Piškorevce i probleme tamošnjih stanovnika, te svog gradonačelničkog kandidata Josipa Matkova.
  “Dosta je nerada, uništavanja i inata. Samo dogovorom i suradnjom sa svim institucijama državne vlasti naš Grad i naša prigradska naselja mogu ići naprijed jer galama nas nikamo nije odvela, a ovaj Grad ŽELI BOLJE”, poručio je Matkov u Piškorevcima uz konstataciju kako se u zadnjih godinu dana polako vide rezultati rada i dobre suradnje đakovačkog SDP-a s državnom vlasti.

  U sklopu predizborne kampanje gradonačelnički kandidat HDZ-a i HSS-a Jasenko Ivanetić posjetio je Đurđance i Nove Perkovce gdje su mu mještani ukazali na dugogodišnje neriješene komunalne probleme, a najviše zanimanja bilo je za model legalizacije bespravno izgrađenih objekata za jednu kunu koji nudi HDZ-ov „Program ZA 5“.
  “Programom “Grad prijatelj građanima” HDZ i HSS žele pomoći građanima, poljoprivrednicima, obrtnicima i poduzetnicima u ova teška vremena kada mnogi nemaju novca za skupu legalizaciju bez koje poljoprivrednici neće moći dobiti sredstva iz EU fondova”, pojasnio je Ivanetić.

  Gradonačelnička kandidatkinja đakovačkih Hrvatskih laburista Stranke rada Sanja Katić reagirla je priopćenjem na predizborna obećanja političkih stranaka u kojima se spominje izgradnja zatvorenog bazena, biciklističkih staza i slični projekti.
  “Sva ta obećanja ne možemo shvatiti drugačije doli ruganje i sprdanje sa zdravim razumom naših sugrađana. U trenucima kad imamo nezapamćen broj nezaposlenih, kada građani kopaju po kontejnerima i jedva spajaju kraj s krajem, zatvoreni bazen i biciklističke staze došle su im kao melem na ranu”, tvrdi Katić uz konstataciju da svi ti projekti iziskuju jako puno novca kojeg u gradskoj blagajni nema, te da je njihova realizacija moguća tek onda kad broj nezaposlenih bude sveden na minimum.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog