Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Brođani i Osječani pobjednici natjecanja iz vjeronauka

  Osnovna škola Blaža Tadijanovića iz Slavonskog Broda i Isusovačka klasična gimnazija s pravom javnosti u Osijeku pobjednici su ovogodišnjeg Nadbiskupijskog natjecanja iz vjeronauka na temu “Sveti Dominik – Red propovjednika” koje je jučer održano u Đakovu.
  Domaćini natjecanja bili su Gimnazija Antuna Gustava Matoša i Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića.
  Svečanost proglašenja pobjednika održana je u Dvorani Antuna Mandića Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice, a svim ekipama priznanja i prigodne poklone uručio je pomoćni biskup Đuro Hranić.
  Pobjednicima su dodijeljene i posebne nagrade: ljetovanje u Zatonu dobila je pobjednička ekipa osnovnoškolaca iz Slavonskog Broda, predvođena vjeroučiteljicom Višnjom Tunjić, dok su pobjednici srednjoškolske uzrasti, ekipa osječke Isusovačke klasične gimnazije s pravom javnosti i njihov voditelj pater Mislav Skelin, dobili putovanje u Taize.
  Na kraju natjecanja biskup Hranić uputio je zahvalu Nadbiskupskom katehetskom uredu, Agenciji za odgoj i obrazovanje – Podružnica Osijek, vjeroučiteljima koji su sudjelovali u povjerenstvima i onima koji su potaknuli i pripremali vjeroučenike za natjecanje, te ravnateljima škola u kojima se natjecanje održalo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog