Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Van Dongen se povukao, a Ravlić zainteresiran za pilanu!?

  Sudbina Gelija, koji zapošljava 209 radnika, još uvijek je neizvjesna nakon što se dosadašnji vlasnik Peter Van Dongen nenajavljeno povukao iz tvrtke ostavivši iza sebe 27 milijuna duga odnosno zadužnica nad objektima. Pokažu li banke razumijevanje i pronađe li se strateški partner za pilanu, Geli ima izgleda, tvrdi direktor Hajrudin Merić.
  No prije toga, radnicima koji su zaprijetili obustavom proizvodnje, najavljena je isplata jedne od dvije zaostale plaće, ali u dva navrata, pojašnjava sindikalni povjerenik Božidar Ruteršmit. Ističe da su problemi počeli još u veljači ove godine uskratom materijalnih prava radnika. No, kako navodi, radnici su voljni nastaviti proizvodnju nakon što je stigla najava isplate jedne plaće. Dodaje, međutim, da strahuju za budućnost svojih obitelji ugasi li se proizvodnja.
  U pronalaženje rješenja za spas Gelija uključen je i gradonačelnik Vinković koji najavljuje pregovore s bankama, ali i drugim subjektima kojima ta tvrtka duguje. Vjeruje da postoji mogućnost i rješenje za spas Gelija.
  A, je li konačno rješenje za Geli pronalaženje strateškog partnera i je li to Hrast Strizivojna pitali smo vlasnika Matu Ravlića koji nam je to i potvrdio.
  “Jesam zainteresiran za pilanu pod uvjetom da pomognem Geliju na taj način da im ja u pilani izrađujem i opskrbljujem ih elementima s tim da oni sami dalje rješavaju svoj dio proizvodnje i prodaje na svoj način. Ja bih im samo osigurao kompletnu količinu sirovine, odnosno elemenata potrebnih za njihovu proizvodnju. Tako bi osigurali daljnju proizvodnju, a prodaju moraju sami rješavati”, pojašnjava Ravlić ističući da je “sto posto ozbiljan partner”.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog