Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspudić: “Kod HDSSB-a čak i čistačice moraju imati stranačku iskaznicu”

  U svom najnovijem priopćenju HDZ-a grada Đakova upozorava na “krajnje tajnovit i netransparentan način zapošljavanja na 24 radna mjesta u đakovačkom Domu za starije i nemoćne”. Naime, kako se navodi u priopćenju predsjednika Ante Raspudića, objava natječaja u Narodnim novinama, uz nedovoljnu medijsku objavu, jasno upućuje na činjenicu da želja nije zaposliti najkvalitetniji i najstručniji, nego najpodobniji kadar.
  “Cilj ovakvog načina rada je zaposliti isključivo podobne osječkoj središnjici HDSSB-a, gdje bi masovno javljanje brojnih nezaposlenih Đakovčana otežalo stranačko kadroviranje. Ovo je nastavak HDSSB-ove politike zapošljavanja podobnih, umjesto sposobnih”, tvrdi Raspudić uz konstataciju da je u bivšem sustavu posao mogao dobiti i onaj tko nije bio član partije, “dok kod HDSSB-a čak i čistačice moraju imati stranačku iskaznicu”.
  “U uvjetima galopirajuće nezaposlenosti u Đakovu ovaj natječaj je prilika za zapošljavanje 20-ak naših sugrađana, no javna je tajna da je HDSSB već napravio spisak sa svojom „preporukom”, navodi Raspudić u svom priopćenju zamjerajući gradonačelniku Vinkoviću da se ne bori protiv ovakve prakse, “jer je zapošljavanje podobnih sa svojom svitom provodio i prije ulaska u HDSSB, zbog čega danas Poduzetnički centar ne radi, Univerzal ne čisti snijeg, a mladi napuštaju grad”.
  Đakovački HDZ je putem Facebooka objavio ovaj natječaj kako bi, kako tvrde, pomogli građanima, a oštećene pozivaju da im se obrate za pomoć.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog