Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Radionice “Otpad u našu korist”

  Umjesto redovite nastave učenici i profesori Srednje strukovne škole Antuna Horvata jučer su organizirali eko-projektni dan pod nazivom “Otpad u našu korist”, pa su u dvadesetak eko-radionica koristili  različite vrste otpada, drvo, tekstil, stare novine, plastične boce i plastične vrećice, za izradu  različitih predmeta koji su postavljeni u školskom holu.
  Središnji dio novog eko-kutka zauzima stol napravljen od drvenih paleta, uz kojega su postavljene stolice-vreće sašivene od tekstilnih ostataka, a punjene rabljenim plastičnim vrećicama, te taburei od plastičnih boca u čijoj je izradi korištena tehnika kaširanja starih novina. Izrađeni stol ukrašen je poklon-paketićima u čijoj su izradi korištene rabljene plastične boce, a na njemu je servirano nekoliko vrsta jela napravljenih od staroga kruha. Također su napravljeni i izloženi plakati o recikliranju otpada te dodatni prijedlozi za njegovo korištenje u našu korist.
  Više stotina plastičnih vrećica, nekoliko kilograma starog papira i pedesetak plastičnih boca tako je iskorišteno za izradu novih predmeta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog