Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Proračun prošao, a prometna studija i otvaranje Tomislavove ulice na doradi!

  Nakon skoro dvosatne rasprave, tijekom koje je bilo i vrlo žustrih tonova, međusobnih optužbi i uvreda, Gradsko vijeće s deset je glasova SDP-, HNS-a i HDSSB-a prihvatilo prijedlog proračuna za sljedeću godinu u iznosu od 83,5 milijuna kuna, kako je to i predložio gradonačelnik Zoran Vinković.
  Kritični su bili posebno vijećnici Hdz-a za koje proračun za sljedeću godinu donosi stagnaciju i daljnje propadanje grada, konstatirao je Goran Soldo.
  Jednako duga bila je i objedinjena rasprava o zahtjevu oporbenih vijećnika o najavljenom prometnom otvaranju dijela Ulice kralja Tomislava te o Studiji novog režima prometa u centralnoj zoni grada.
  Nakon brojnih kritika, posebno iz redova HDZ-a, čiji vijećnici su se pozivali i na peticiju koju je potpisalo 2.500 građana, te protivljenja vijećnika SDP-a, i nakon dva pokušaja da se postigne kakvo-takvo kompromisno rješenje, gradonačelnik Zoran Vinković na kraju je povukao prijedlog Studije s dnevnog reda.
  I dok će gradonačelnik, kako je rekao, nakon današnje rasprave zatražiti i doradu Studije i novu javnu raspravu, njegovo odustajanje od te točke dnevnog reda za HDZ je, kako je pojasnio Goran Soldo, poraz koji je uslijedio pod pritiskom javnost.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog