Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Program RĐ među desetak najkvalitetnijih

  U Opatiji su proteklog vikenda održani 5. Dani elektroničkih medija na kojima se razgovaralo o aktualnom stanju i perspektivi lokalnih medija, s posebnim osvrtom na lokalne radio postaje.
  Osim predstavnika nadležnih državnih agencija i tijela, bili su nazočni i članovi Vijeća za elektroničke medije čija članica Marija Udiljak ima poseban uvid u sliku i kvalitetu lokalnih radio postaja u Hrvatskoj. Ona je pripremila i analizu programa radio postaja koje apliciraju za sredstva Fonda za poticanje pluralizma i raznolikosti elektroničkih medija. S tim u vezi u izjavi za RĐ istaknula je da u Hrvatskoj postoje dvije vrste radio postaja, oni koji ozbiljno rade svoj posao, educiraju i informiraju svoje slušatelje o aktualnim zbivanjima oko njih i to su odlične radio postaje koje su u službi javnog interes i oni drugi koji guraju više komercijalnu priču.
  Perspektiva lokalnog radija, bez obzira na surove tržišne uvjete i ulazak Hrvatske u Europsku uniju, ovisit će upravo o kvaliteti rada, o tome koliko će taj lokalni radio ispunjavati svoju javnu funkciju, pojašnjava članica Vijeća za elektroničke medija. Kaže da je u Hrvatskoj desetak lokalnih radio postaja koje imaju odličan program i pored ograničenih sredstava kojima raspolažu.
  “Radio Đakovo je jedna sjajna radijska postaja, postaja koja ima divan program i ona je među onih desetak koji uistinu zaslužuju visoke ocjene, a to se svake godine vidi i kroz bodove kojima Vijeće honorira program”, zaključila je članica Vijeća za elektroničke medije Marija Udiljak.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog