Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Potonuli” u drugom poluvremenu

  A – 2 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  9. KOLO

  OLIMP INSPEKT- ING – METEOR ĐAKOVO       83:64

  Đakovački košarkaški prosuli su vrijednu pobjedu u Požegi i ponovo pokazali svoje slabo gostujuće lice. Borbeni Osječani bolje su otvorili utakmicu, i nakon prvih deset minuta bili su u vodstvu 20:11. Međutim, raspoloženi Herceg i Žeravica serijom koševa preokrenuli su rezultat te su Đakovčani na odmor otišli s vodstvom 34:30. U nastavku susreta nikome u dvorani nije bilo jasno što se dogodilo s igrom Meteor Đakova. Domaći su s lakoćom postizali koševe i prešli u vodstvo, a nakon izlaska Hercega zbog ozljede bile je jasno da su gostujući igrači nemoćni. Jedina svijetla točka u đakovačkim redovima bio je Filip Žeravica, strijelac 21 koša. Svi ostali, debelo ispod svojih mogućnosti. I ponovno potvrda, da bez centra Davora Mikulića đakovačka momčad izgleda i igra blijedo.

  Meteor Đakovo igrao je u sastavu: Budimir 4, Domagoj Šušak, Glavaš, Vinko Šušak, Petrović 7, Herceg 16, Kruljac 7, Tadić 9, Ćurić, Žeravica 21. Trener: Igor Kovačević.

   

  * * * *  *

   

  B – 1 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

   

  3. KOLO

   

  ŽUPANJA – METEOR ĐAKOVO    81:77

   

  Županjke su bolje otvorile utakmicu i povele 10:1, a do kraja prvog poluvremena domaće su sačuvale prednost od 11 razlike. U nastavku susreta raspoložene Petra Šola,Jelena Duvnjak i Marija Radnić sustigle su prednost županjske ekipe, ali za potpuni preokret nije bilo vremena.

  Strijelci za Meteor Đakovo bile su: Šola 31, Duvnjak 22, Radnić 15, Kuna 9. Još su igrale: Ćukušić, Lelas, Barna, Gal, Nikolina Duvnjak. Trener: Robert Francem.

   

  * * * * *

   

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA KADETE

   

  3. KOLO

   

  METEOR ĐAKOVO – VUKOVAR 59:61

   

   

  Kadeti Meteor Đakova, unatoč mnogim tehničkim pogreškama, uspjeli su prvo poluvrijeme riješiti u svoju korist što mogu zahvaliti odličnoj napadačkoj igri Vinka Šuška, jedinoga raspoloženoga igrača.  U nastavku susreta gosti su sustigli đakovačku prednost, a u posljednjih pet minuta momčadi su bile poravnate. Serijom koševa Vedrana Budimira dvije minute prije kraja “meteorci” su došli do vodstva 59:53. Međutim, gosti su za samo dvije minute napravili seriju 8:0 čime su došli do minimalne pobjede. Za koju su ipak najveći krivci Đakovčani jer su prokockali već dobivenu utakmicu.

   

  Strijelci za Meteor Đakovo bili su: Budimir 20, Sokolović, Divić, Vinko Šušak 29, Šola, Peran, Hajduković 5, Tomić, Blažević, Zvonimir Marjanović 5,Šutalo, Stjepan Marjanović.

   

  ******

   

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA POČETNIKE

   

  3. KOLO

   

  OSJEČKI SOKOL – METEOR ĐAKOVO 74:69

   

   

  U susretu osječkih i đakovačkih početnika u prvom poluvremenu bolje su se snašli “sokolovi” koji su na odmor otišli s vodstvom od  16 koševa. Međutim, u nastavku susreta Đakovčani su stigli prednost domaćina i uspjeli izboriti produžetak. Više koncentracije imali su Osječani za pobjedu od pet koševa.

   

  Meteor Đakovo igrao je u sastavu: Bošković 12, Jančula, Krajina 18, Omazić 6, Stipić, Marjanović, Grbeša, Šimunović 25, Maričić, Daka. Trener: Marko Müller.

   

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog