Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gospodarstvenici: “2012. je bila mučna, teška i tragična, a 2013. će biti još gora”

  Teška gospodarska situacija nije se mogla izbjeći ni na prijemu što ga je za predstavnike društvenog, političkog, gospodarskog, kulturnog i javnog života priredio đakovački gradonačelnik Zoran Vinković koji je svima zahvalio na suradnji i zaželio bolju 2013. godinu. “Svi zajedno pokušajmo smanjiti broj nezaposlenih kojih je oko 3.000 i dajmo svoj doprinos poboljšanju života u gradu”, poručio je gradonačelnik istaknuvši da se i kroz gradski proračun nastoji osigurati životne funkcije grada, te da se nastojalo pomoći svima onima kojima je pomoć potrebna.
  Čestitku s najboljim željama uputili su i dogradonačelnici Ivica Mandić i Ivan Išasegi, a predsjednik Gradskog vijeća Tomislav Vuković izrazio je nadu da će Vijeće i dalje biti mjesto tolerancije i političkog uvažavanja.
  Među uzvanicima bilo je i nekoliko gospodarstvenika koji su u anketi za naš radio istaknuli da je 2012. bila mučna, teška, tragična, ali uz strahovanja da bi 2013. mogla biti još gora. Situaciju u gradu tek donekle mogu ublažiti investicije poput obnove središnjeg gradskog trga, obnova Radićeve, ističu neki od njih.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog