Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zelena lista odgovara “neupućenom” gradonačelniku

  “Posipanje pepelom” nazavo je predsjednik đakovačke podružnice Zelene liste Goran Augustinović jučerašnje priopćenje gradonačelnika Zorana Vinkovića kojim tvrdi da je učinio sve što je bilo u njegovoj mogućnosti oko problema sa stovarištem tvrtke Kongora u Kuhačevoj ulici.
  Augustinović tvrdi da se Grad uključio u rješavanje tog slučaja “silom prilika”, tek nakon potpisivanja peticije građana i njihova kontaktiranja nadležnog ministarstva, odnosno da je do tada bio gluh na višekratne zahtjeve oštećenih građana. Iz Zelene liste tvrde također da Grad u navedenom slučaju nije iskoristio mogućnost pokretanja upravnog spora, a da su pravi razlozi ne činjenju poznati samo gradonačelniku i pročelniku Odjela za komunalne djelatnosti i prostorno uređenje.
  “Pokretanje stečajnog postupka tvrtke Kongora ne može biti izlika za “posipanje pepelom”, no svakako je dobrodošla okolnost za, kako se navodi, “neupućenog” gradonačelnika i šefa nadležnog gradskog odjela, koja priču gura u drugi plan i čini je manje zanimljvim”, navodi se u priopćenju Gorana Augustinovića uz napomenu da “ovakav usputni i površan način rješavanja problema Grada Đakova nije put koji ulijeva povjerenje”.

  foto: glas-slavonije.hr

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog