Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sanja Katić: “U HDSSB-u se ne može napredovati”

  “Bez fige u džepu” đakovački ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada, na čijem čelu je novi predsjednik Nikola Lelas i tajnica Sanja Katić, ulazi u borbu za vlast na sljedećim lokalnim izborima u Đakovu. Pri tome će posebno, kako je naglasio predsjednik Lelas, zastupati interese propalih đakovačkih tvrtki poput Đakovštine čijih je tridesetak radnika pristupilo toj stranci.
  Lelas, međutim, nije želio reći s kojim gradonačelničkim kandidatom ta stranka planira izići na lokalne izbore. “Zasad imamo dva, tri imena i preuranjeno je licitirati tko će od njih biti gradonačelnički kandidat”, kratko je odgovorio Lelas, a na to pitanje odgovor je dala naslutiti tajnica Sanja Katić pojašnjavajući zašto je napustila HDSSB i pristupila laburistima.
  ” Holivudskim riječnikom rečeno došlo je do nepremostivih razlika. HDSSB je izuzetno velika stranka gdje je teško napredovati i sam učiniti nešto što je dobro za sugrađane. Koliko god se trudili i radili teško je doći do izražaja u masi, a ovdje u ovoj stranci sam prepoznala da bi se to moglo, da bi se svojim radom i trudom puno toga moglo postići”, pojasnila je Katić. Tvrdi da će i u Đakovu laburisti biti iznenađenje za vladajuću garnituru koja se, kako je naglasila, i nije proslavila.
  “Dosadašnja politička vlast je sama sebe nadmašila svojim neradom i nesposobnošću i pokazat ćemo im kako se to radi. Cilj nam je formirati gradsku vlast i osvojiti zavidan broj vijećničkih mandata koji će zaista raditi na dobrobit svojih sugrađana, a ne, kao što su radili do sada. Svaki vijećnik, na čelu s gradonačelnikom, po našim standardima, treba biti čestit i odgovoran i vrijedan čovjek koji neće žaliti truda uloženog za opće dobro”, pojašnjava tajnica đakovačkih laburista navodeći da dosad, kako je rekla, “nismo imali takvu političku elitu, poštenu i odgovornu, kakva treba biti, nego smo imali one koji su doveli naše sugrađane na prosjački štap, a od našeg grada napravili predmet sažaljenja i podsmijeha”.
  Lokalni izbori će pokazati da je vrijeme za nove ljude i novu politiku jer je stanje u gradu odraz rada dosadašnjih, konstatirala je Sanja Katić, dok je Radomir Blažević najavio niz projekata kojima laburisti namjeravaju privući ne samo članove i simpatizere, nego i glasove birača.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog