Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • RK Đakovo: “Cilj je vratiti staru slavu đakovačkog rukometa”

  Jučerašnjim prvim danom priprema i današnjom konferencijom za novinare Rukometni klub Đakovo započeo je novu sezonu u kojoj će sve biti podređno “projektu povratka stare slave đakovačkog rukometa”. Cilj je, pojasnio je trener Danijel Špehar, najprije stabilizacija, a s igračima koji su dovedeni kao pojačanje, ako se ukaže prilika, i ponovni ulazak u Premijer ligu, ali to nije imperativ, naglasio je. Igračka pojačanja su Martin Juzbašić, golman, koji je došao iz vinkovačke Spačve, te Ivan Šunda, Ivan Pongračić i Josip Punda, pojasnio je trener. “Očekujem sinergiju, odnosno spoj iskustva i mladosti”, kaže trener uz napomenu da mu je cilj također stvoriti pravu atmosferu u klubu.
  Najjače igračko pojačanje zapravo je golman Martin Juzbašić koji je došao iz vinkovačke Spačve. Ne navodeći pojedinosti svoga ugovora, u Đakovo ga je, kako je u izjavi za naš Radio pojasnio, privukao ambiciozni plan uprave, te igrači s kojima je već igrao.
  Projekt povratka stare slave đakovačkog rukometa u financijskom smislu težak je 400.000 kuna, pojasnio je potpredsjednik kluba Hrvoje Horvat. Osim na pomoć Grada i gospodarskih subjekata, računa se i na sve veću posjećenost ljubitelja rukometa na utakmicama. ” Zadaća uprave je i rukama i nogama grebati kako bi se osigurao taj novac”, naglasio je potpredsjednik. Prva prigoda je već 22. kolovoza i prijateljski ogled sa Županjcima.
  Pozitivno ozračje koje bi trebalo u konačnici dovesti do realizacije ambicioznog plana povratka stare slave đakovačkog rukometa potvrdio je i kapetan ekipe Tomislav Barbarić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog