Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dvadesetosmogišnjak počinio dosad 102 prometna prekršaja

  S ciljem povećanja opće razine sigurnosti, pa tako i sigurnijeg prometovanja, Odjel za sigurnost cestovnoga prometa Policijske uprave osječko-baranjske proveo je jučer pojačan nadzor prometa na području Đakovštine. Nadzor je trajao samo četiri sata i 30 minuta, a angažirana moto skupina utvrdila je ukupno 53 prekršaja od kojih se 15 odnosi na vozače koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola.
  Najviše je bilo alkoholiziranih vozača osobnih automobila pet, slijede vozači traktora, teretnih vozila i bicikla po tri, te jedan vozač motocikla.
  Osim tog prekršaja, zatečeno je i 13 vozača koji su upravljali neregistriranim vozilima odnosno vozilom kojem je istekla važnost prometne dozvole, tri vozača upravljala su vozilom bez položenog vozačkog ispita, utvrđena su i 22 ostala prekršaja. Najveća koncentracija alkohola (1,86 g/kg) izmjerena je kod vozač teretnog automobila rođenog 1984. godine, a mladić je do sada počinio 102 prekršaja, od čega mu je ovo 15. put da je zatečen za upravljačem pod utjecajem alkohola.
  Tijekom akcije iz prometa je isključen 21 vozač i 14 vozila, a tri vozača zadržana su u prostorijama policije do otriježnjenja.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog