Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vaterpolo se vraća u Đakovo!

  Sutra je na gradskom bazenu povijesni dan, ocjenjuje Ivan Išasegi, predsjednik Vaterpolo kluba Đakovo. Naime, na rasporedu su prvi vaterpolo susreti u sklopu 3. Hrvatske vaterpolo lige skupna Slavonija. U 9 sati sastaju se VK Đakovo i PVK Marsonia iz Slavonskog Broda, a u 10 sati VK Kruna Osijek i VK Vinkovci.
  U 18,30 igraju se susreti drugog kola, a nakon dvoboja PVK Marsonia- Kruna, u 19,30 igraju VK Đakovo i VK Vinkovci.
  Nakon 20 godina zatišja, inicijatori vaterpolskog natjecanja, po uzoru na već postojeće dvije skupine u Splitu i Šibeniku, upravo su Đakovčani, ističe Išasegi, a kako bi troškovi bili što manji igraju se po dva kola.
  Vaterpolo klub Đakovo osnovan je prije nešto više od godinu dana i u vrlo kratkom roku uspio se organizacijski uzdignuti na zavidnu razinu, ističu čelnici kluba. Osim popularizacije tog sporta u Đakovu, ali i u Slavoniji, primarni cilj je i rad s mladima, pa je pokrenuta Škola vaterpola koju pohađa tridesetak đakovačkih klinaca s kojima radi stručni trenerski kadar.
  No, sve veća popularizacija iziskuje i sve bolje kadrovske, organizacijsko-tehničke i financijske uvjete, pa se u Vaterpolo klubu Đakovo nadaju da će to biti još jedan razlog za realizaciju ideje o izgradnji zatvorenog bazena u gradu. Takav objekt, ističu đakovački vaterpolisti, već imaju neka slavonska mjesta.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog