Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Miroslav Horjan: “A, što je s plaćama brojnih nezaposlenih?”

  Na jučer objavljenu vijest o kašnjenju plaća korisnicima gradskog proračuna reagirao je naš stalni slušatelj Miroslav Horjan iz Diljske ulice kojega, kako kaže, čudi što smo toj vijesti posvetili toliku pozornosot i udarni termin u Vijestima. Osobito ga smeta što je izvor vijesti “anonimna dojava o neredovitoj isplati plaća u Dječjem vrtiću Đakovo, a sve zbog kašenjenja od nekoliko dana i to unazad sedam mjeseci”.
  “Ne podjcjenjujući ozbilojnost teme i uvažavajući njezinu važnost, čini mi se da je zaboravljeno i izgubljeno kao u magli da je prije samo par godina plaća u sad već bivšem “Torpedu” – Đakovo kasnila, odnosno nije isplaćena sedam mjeseci, a kako su radnici u sad već nepostojećim tvrtkama dobivali plaću, to znaju samo oni, pa saga oko “Đakovštine”, ( već zaboravljeno) i. t. d.”, navodi u svojoj reakciji naš slušatelj.
  Ističe da problem kašnjenja plaće korisnicima gradskog proračuna od samo nekoliko dana, i to u situaciji kada brojni nezaposleni nemaju nikakvu plaću, i nije neki problem oko kojega bi se trebala dizati medijska prašina.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog