Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otvoren prvi privatni Centar dentalne medicine “Coronadent”

  U našem je gradu danas počeo s radom prvi privatni Centar dentalne medicine “Coronadent” vlasnika Ivana Batinića – povratnika iz Njemačke. Centar je smješten na prvom katu u zgradi Mikeni, na korzu, a pružat će, kako ističe vlasnik, na jednom mjestu sve stomatološke usluge, usluge oralne kirurgije i ortodoncije.
  Centar nema ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, što znači, pojašnjava vlasnik, da se naplaćuje sve što se odradi. Radno vrijeme je svakim radnim danom od 9 do 13 sati i od 14 do 19, a subotom po dogovoru.
  Prije centra Coronadent, koji je opremljen najsuvremenijom tehnologijom, vlasnik je radio u Njemačkoj, te je svoja iskustva prenio u Hrvatsku kroz zubotehnički laboratorij koji uspješno radi već dvije godine.
  U uređenje i opremanje Centra dentalne medicine Coronadent, u kojem će raditi stomatolog, oralni kirurg, ortodontica i dvije sestre, uloženo je više od milijun kuna, navodi vlasnik Ivan Batinić koji će ovom investicijom, kako kaže, dati doprinos razvoju dentalnog turizma, što je novost u dentalnoj branši. Nijemcima, Švicarcima i Austrijancima cijene usluga povoljnije su za 75 posto u odnosu na njihove zemlje, pojašnjva Batinić uz napomenu da su prvi pacijenti već naručeni za sljedeći tjedan.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog