Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mrkić: “Ovo nije političko imenovanje kao 2004.”

  S obzirom na, kako navodi, iznesene optužbe u medijima, priopćenjem se oglasio i profesor Zlatko Mrkić koji naglašava da zadovoljava sve uvjete potrebne za mjesto ravnatelja Gimnazije u Đakovu. Što se tiče stručnosti, ističe napredovanje u zvanje mentora i prijedlog za savjetnika, održavanje predavanja na državnoj i županijskoj razini ,objavljivanje stručnih članaka, recenzija udžbenika i stručnih knjiga, autorstvo, te sudjelovanje na državnom natjecanju, a posebno se ponosi, kako kaže, što je bio hrvatski branitelj.
  « Iz svih ovih kvalifikacija koje su dio natječajne dokumentacije, a koje su imali svi članovi Školskog Odbora na uvid, vidljivo je da posjedujem kvalitete i znanja koja sam stekao kroz razna školovanja i koje jedan ravnatelj Gimnazije mora imati .Također smatram da svojim znanjem mogu pridonijeti daljnjem razvitku Gimnazije u pravom smjeru.
  Gimnaziju predstavljaju prvenstveno učenici i profesori zajedno sa ravnateljem kao svojim dijelom te smatram da ovaj izbor predstavlja okretanje nove stranice u daljnjem razvoju Gimnazije kao škole znanja», pojašnjava u svom priopćenju Zlatko Mrkić.
  «U ovom slučaju nije u pitanju „političko imenovanje“ kako se provlači kroz medije, kao u slučaju imenovanja Mire Šole 2004. godine», tvrdi Mrkić uz konstataciju da nije član niti jedne stranke, da se nikada nije bavio politikom, te da se ni ne namjerava u budućnosti baviti bilo kakvim političkim radom.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog