Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Traminac ledena berba 2009. dobio “Regionalni trofej” u Londonu

  Traminac ledena berba 2009. godine donio je tvrtki Misna vina Đakovačko-osječke nadbiskupije prestižno Decanterovo priznanje iz Londona, a riječ je o “regionalnom trofeju”.
  To je priznanje poticaj Misnim vinima, ističe direktor velečasni Stjepan Karalić, a tim je dragocjenije kada se zna da je priznanje stiglo sa sajma koji je okupio sva svjetska vina, a ove je godine stiglo 14.119 uzoraka vina. Hrvatska su se vina pojavila na tom sajmu u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.
  “S obzirom da je ledeni traminac Misnih vina u Hrvatskoj dobio laskava priznanja, zanimalo nas je što će o njemu reći svjetski poznavatelji vina i kakve će mu ocjene dati”, pojašnjava velečasni Karlaić. Kaže da je očekivao priznanje, ali ne i “Regionalni trofej”.
  “Kada dobijete takvo priznanje u društvu najpoznatijih proizvođača vina, odnosno velikih zemalja, onda se čovijek ima pravo radovati, jer je to rezultat dugogodišnjeg rada na odabiru sorata, ali i priznanje za stručni rad”, ne krije zadovoljstvo direktor Misnih vina velečasni Kalarić.
  Nakon londonskog priznanja, velečasni Karalić očekuje uspjeh i na svjetskoj smotri vina u rujnu.

  foto: djos.hr

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog