Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Koren: “Iza HDZ-a ostaju afere, mračno razdoblje i pustoš”

  Kopijom oslobađajuće presude Općinskog suda u Našicama i priopćenjem u kojem tvrdi da postupak koji se vodi na tom sudu “nikako ne utječe na njegovo imenovanje, niti objavu natječaja na koji se može javiti i bez ikakvih zapreka i biti izabran s potvrdom o ne kažnjavanju”, Vlado Koren reagirao je na prozivke iz HDZ-a.
  U svom priopćenju Koren podsjeća na odredbe Zakona o trgovačkim društvima prema kojima Skupština Đakovačkog vodovoda ima pravo postaviti i opozvati direktora društva, tako da on, kako tvrdi, ne odlučuje o tome. Također podsjeća da je na čelu Vodovoda punih deset godina te da je naslijedio dug od 18 miliijuna kuna iz vremena HDZ-ove vladavine.
  “Primjer poslovanja pokazali su i u šestomjesečnoj vladavini 2009. godine nakon koje su ponovo ostavili dugovanja i zaposlivši novih 25 radnika, tako da je broj zaposlenih narastao na 85”, uzvraća Koren. Ističe da Đakovački vodovod danas ima 61 radnika, da svoje obveze podmiruje u zakonskom roku, da nikome nije dužan, te da je ostvario pozitivno poslovanje u 2011. i u prvom tromjesečju 2012. godine. Navodi također da je unazad 10 godina riješen niz kapitalnih investicija, odnosno da je u Đakovački vodovod uloženo preko 100 milijuna kuna u razvoj vodoopskrbe i odvodnje.
  Podsjećajući da iza HDZ-a, ali i Raspudića, ne stoje rezultati, “već niz afera i mračno razdoblje koje iza sebe ostavlja pustoš”, Koren napominje da tu stranku više nitko ozbiljno ne doživljava, te i on ovim priopćenjem završava polemiku ne želeći se, kako navodi, “spuštati na razinu kleveta i ogovaranja putem medija.”

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog