Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Indijanci” osvojili Đakovčane

  Pretpremijerna đakovačka izvedba najnovije predstave Teatra Exit radnog naslova “Indijanci”, ako je suditi po reakcijama, duboko se dojmila publike. Iako po trajanju duga, predstava je vrlo zanimljiva, sugestivna i vrlo aktulana, što su svojim reakcijama pokazali i Đakovčani. Šteta što publike nije bilo više, a razlog je, možda, i cijena ulaznice od 60, odnosno 80 kuna na dan predstave.
  Pomalo neobična, ali izuzetno zanimljiva je to priča o običnim malim ljudima koja, kroz sudbine glavnih likova, prati nastanak i razvoj benda. Zanimljvo (is)pričani tekst, pjesma, ples, psovke (za neke možda i previše), plač, suze, smijeh…. sve su to “Indijanci” Saše Anočića u kojima, osim njega, vrlo uvjerljive uloge donose i drugi; Jeko Marčić (Gnoj), Nera Stipičević (Milica), Mateja Majerle (Anđela), Tihana Lazović (Maja)….
  Saša Anočić autor je i jedne od najpopularnijih hrvatskih predstava “Kauboji”, pa stoga ni ne čudi reakcija publike i na njegovu najnoviju predstavu “Indijanci koja je gostovala u Đakovu u organizaciji PPN-ova programa Bar´kultura i u sklopu programa obilježavanja Dana grada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog