Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I đakovački maturanti plesali quadrillu

  Veliki broj Đakovčana, uglavnom roditelja, najbliže rodbine i prijatelja popratio je zajedničku izvedbu quadrille koju su na Strossmayerovu trgu ispred katedrale izveli maturanti đakovačkih srednjih škola. Osni Burnim su pljeskom popratili ples maturanata, a oni stariji su se prisjetili svojih maturantskih dana. Među maturantima koji su plesali quadrillu bili su i učenici 4.tm razreda Obrtničke škole Antuna Horvata, kojima ples i nije baš išao od nogu, a razlog je, kako su itaknuli, obaveze koje su imali posljednjih dana.
  “Riječ je o isključivo muškom razredu, pa im i nije bilo posebno stalo do uvježbavnja plesa”, dodaje njihova razrednica Anita Bešlić koja ih je pratila tijekom plesa quadrille. Dodaje također da je bilo najvažnije sudjelovati u zajedničkom plesu. “Bili su dobri prema meni”, naglašava razrednica koja se uskoro oprašta od još jedne generacije učenika.
  Osim u Đakovu, quadrilla se plesala i u ostalim gradovima Osječko-baranjske županije, kao i u još osam zemalja, a cilj je bio ući u Guinnessovu knjigu rekorda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog