Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ o đakovačkom slučaju “Kalambura”

  U HDZ-ovu najnovijem priopćenju naslovljenom “I Đakovo ima svoju Sanju Kalamburu, a zove se Vlado Koren”, upozorava se da je HNS-ov direktor Đakovačkog vodovoda još u srpnju 2009. godine bez javnog natječaja imenovan za vršitelja dužnosti direktora te tvrtke. Ističe se da su vijećnici HDZ-a u više navrata pokušali na sjednicama Gradskog vijeća od gradonačelnika, koji je, kako se navodi, i predsjednik Skupštine Vodovoda, saznati zašto se ne raspisuje natječaj, ali bez odgovora. Iz HDZ-a također upozoravaju da se protiv Vlade Korena vodi kazneni postupak zbog krivotvorenja službene isprave, pa on, kako se tvrdi, u skladu s Društvenim ugovorom Đakovačkog vodovoda, i ne može biti direktor.
  O svemu tome, ističe se u HDZ-ovu priopćenju, direktna saznanja ima i gradonačelnik Zoran Vinković kao predsjednik Skupštine Vodovoda jer je saslušan kao svjedok na Općinskom sudu u Našicama.
  HDZ tvrdi da Nadzorni odbor Đakovačkog vodovoda svjesno krši zakone i Društveni ugovor jer ne provodi natječaj čime se, kako se također navodi u priopćenju, omogućava da Koren ostane na čelu Vodovoda kao vršitelj dužnosti direktora i na taj način ostvaruje znatne nepripadajuće imovinske korisiti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog