Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Festival odličnoga tenisa pod đakovačkom katedralom

  PRVENSTVO HRVATSKE ZA TENISAČICE I TENISAČE DO 16 GODINA

  Festival odličnoga tenisa pod đakovačkom katedralom

  Nakon odigranih kvalifikacija jučer je i službeno otvoreno Prvenstvo Hrvatske za tenisačice i tenisače do 16 godina. Na đakovačkim teniskim terenima turnir, u ime organizatora Teniskoga kluba „Đakovo“ sve goste i igrače pozdravio je predsjednik kluba Petar Ćurić, a turnir je svečano otvorio đakovački gradonačelnik Zoran Vinković.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Gradonačelnik Vinković u svom se govoru vratio dvadesetak godina unatrag kada je gledao nastupe Gorana Ivaniševića i ive Majoli i siguran je da se i među današnjim igračima nalaze novi vrhunski hrvatski tenisači koji će se zasigurno sjećati ovoga turnira iz Đakova – srca Slavonije. Tim riječima đakovački gradonačelnik zaželio je svim igračicama i igračima puno uspjeha na Prvenstvu Hravtske.

  Danas se turnir nastavlja mečevima drugoga kola, nažalost bez đakovačkih predstavnika. U prvom kolu muškoga turnira Adriano Genda poražen je od Josipa Lovakovića s 2:0, a Vedran Kovačević izgubio je od Karla Lovrića također s 2:0. U turniru tenisača prvi nositelj je Fran Zvonimir Zgombić.

  Niti u igri parova Đakovčani nisu imali previše sreće. Vedran Kovačević i Hrvoje Ondrašek poraženi su u prvom kolu od para Šaetović/Ninčević s 2:0,a više sreće nije imao niti Adriano Genda u paru s Nikolom Korovom. Bolji od đakovačko-vinkovačkoga para bili su Luka Stanec i Tomislav Antoljak.

   

   

   

   

   

   

   

  U ženskom turniru Leonardi Jagodić u prvom kolu dopala je prva nositeljica Ana Konjuh. Đakovčanka se oprostila od turnira porazom 2:0. Druga đakovačka igračica Anamaria Mihalj poražena je od Barbare Rajić, također s 2:0. Niti Ana Maria Jagodić nije bolje prošla u prvom kolu. Protiv druge nositeljice turnira Jane Fett poražena je s 2:0.

  U prvom kolu sestre Leonarda i Ana Maria Jagodić izgubile su u prvom kolu igre parova protiv Marije Kelava i Marise Ostoja..

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog